(Poistunut julkaisusta)

Majoitus- ja ravintola-alan tekijöitä keikkatyöhön
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haemme asiakasyrityksiimme paikkakunnalle ja lähikuntiin majoitus- ja ravintolapuolen osaajia ja sesonkityöntekijöitä, jotka haluavat esim. saada lisätunteja nykyisen työnsä rinnalle tai opiskeluiden oheen.

Työajat painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Hygienia- ja/tai anniskelupassia toivotaan. Lisäksi eduksi katsotaan reipas työskentelyote, aurinkoinen asiakaspalveluasenne ja joustavuus. Alan työt edellyttävät myös hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä.

Olitpa sitten vastaanottovirkailija, tarjoilija, kokki, tiskari, blokkari tai muuten ravintola-alasta kiinnostunut, laita hakemus hakulinkin kautta.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaavat Mari Laitinen p. 044 412 4279 tai Jouni Korhonen p. 0400 480 613.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.