(Poistunut julkaisusta)

Maitotuotteiden hyllyttäjä, 20h/vk (Pirkkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Etsimme nyt pikaisella aikataululla suorarekrytointina maitotuotteiden hyllyttäjää K-Citymarket Pirkkalaan. Kyseessä on pitkäaikainen vakituinen työsuhde.

Käytännössä työssä huolehditaan maitohyllyn ylläpidosta, puretaan kuormia ja huolehditaan tuotteiden riittävyydestä oikeilla paikoilla. Merkittävää tehtävässä on, että erilaisia tuotteita osastolla on yli 2000 - osasto on iso. Työskentely tapahtuu pääosin viileässä lämpötilassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti ripeää ja reipasta työotetta sekä positiivista asennetta ja kokemusta vastaavasta tehtävästä. Kokemus maitotuotteiden parista on hyödyksi. Etsimme tekijää, jolla on halu sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Töitä tehdään vuoroissa keskimäärin 20 tuntia viikossa. Työvuorot painottuvat ilta-aikaan klo. 14.00-23.00 välille. Työ soveltuu myös esimerkiksi opiskelujen oheen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja K-Citymarket Pirkkalaan.