Maito-osaston kakkonen päivittäistavarakauppaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Oletko kaupan alan rautainen ammattilainen, joka kaipaa uusia tuulia? Löytyykö sinulta kenties kokemusta maito-osaston työtehtävistä? Jatka lukemista, saatamme tarvita juuri sinua?

Etsimme asiakkaallemme K-Supermarket Fortunalle maito-osaston kakkosta pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaasi kuuluu kaikki maito-osaston monipuoliset työtehtävät aina kuorman purkamisesta hyllytykseen ja asiakaspalveluun saakka, ja osastonhoitajan poissa ollessa vastaat myös maito-osaston tilauksista. Toivomme sinulta löytyvän aiempaa työkokemusta päivittäistavarakauppojen puolelta - mikäli olet työskennellyt maito-osastolla, luetaan se eduksesi. Ennen kaikkea toivomme sinun olevan reipas, ripeä ja tunnollinen tyyppi, jolta löytyy hyvä asenne työntekoa kohtaan!

Työsuhde on 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille mahdollisesti jo koeajan jälkeen. Tarjolla on täydet työtunnit. Palkka on alkuun työehtosopimuksen mukainen, ja koeajan jälkeen palkkaa tarkastellaan uudelleen. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Mikäli koet olevasi etsimämme tyyppi, jätä hakemuksesi pikimmiten verkkosivuillamme www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi monipuolinen työ! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444864
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa