(Poistunut julkaisusta)

Maisemasuunnitteluhortonomi
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

"Tervetuloa kukoistamaan L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Meillä on haussa asiakasrajapinnassa viihtyvä

MAISEMASUUNNITTELUHORTONOMI AMK

Osa-aikaiseen, vakituiseen työhön Pääkaupunkiseudulle. Tehtäviisi kuuluu muun muassa selvitysten, kartoitusten, piirrosten ja suunnitelmien laatiminen sekä avustavat tehtävät. 

Olet viher- ja ulkoalueiden suunnittelija, suunnitelmat kykenet tekemään sujuvasti AutoCAD:lla. Olet jo valmistunut hortonomiksi tai opiskelusi ovat loppusuoralla. Ymmärrät rakentamishankkeita ja omaat mielellään myös viheralueiden ylläpidosta käytännön kokemusta. Tunnet viheralan, ja omaat vuosien kokemuksen suunnittelutehtävistä, tiedot ja taidot ovat hallussasi viheralan lainsäädännön, määräysten, ohjeiden ja laatuvaatimusten osalta sekä ymmärrät isojen suunitelmakokonaisuuksien yhteensovittamisen. Sinulla on halu ratkaista ongelmia, ottaa asioista selvää ja kykenet viemään projekteja ammattitaidolla eteenpäin. Haluat verkostoitua, ja toimit hyvin osana tiimiä, mutta osaat ohjata itseäsi myös yksintyöskentelyssä, ja kestät työpainetta. Viihdyt asiakaspinnassa ja olet halukas tarvittaessa myös matkustamaan. Sinulla on halu luoda toimivampia viher- ja ulkoalueita alueiden käyttäjille ja huomioit  suunnitelmissasi kestävän kehityksen.

Meillä pääset ottamaan vastuuta ja saat ison talon taustatuen. L&T:n Viherpalveluissa on mukava ja osaava porukka, ja työtehtävät joissa on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaa! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi ja osaamisesi tahdissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon ja sairauskassan. Meidän remmissä jokainen päivä on erilainen ja päivän päätteeksi voit olla ylpeä tehdystä työstä!

Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle viherpeukalolle, joten jätä hakemuksesi 2.12.2018 mennessä osoitteessawww.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat .Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytemme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Viherpalveluiden palveluassistentti, hortonomi AMK Mia Oraviita (050 385 7423, mia.oraviita@lassila-tikanoja.fi) ja yksikönpäällikkö Satu Sokkinen (050 385 7506, satu.sokkinen@lassila-tikanoja.fi) kertovat sinulle mielellään lisää tehtävästä."