(Poistunut julkaisusta)

Maisemasuunnittelija
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme erityisesti Helsinkiin (myös muut paikkakunnat mahdollisia)
MAISEMASUUNNITTELIJA

Maisemasuunnittelijana pääset osaksi monialaisia yhdyskuntasuunnittelun projekteja yhdessä arkkitehtuurin, liikenteen, luonnon ja maiseman, energian sekä yhdyskuntatekniikan asiantuntijoidemme kanssa.  Toimeksiantomme vaihtelevat strategisista suunnitelmista kuntakaavoihin, niitä täydentäviin maisemaa- ja rakennettua kulttuuriympäristöä koskeviin selvityksiin, emätilamitoituksiin, rakentamistapaohjeisiin, korttelikaavioihin, havainnollistamiseen ja laajaan vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja osallisten kesken. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset raitiotiehankkeet. Katsomme rohkeasti tulevaisuuteen ja meillä Sinulla on mahdollisuus kehittyä haluamiisi tehtäviin.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on maisema-arkkitehdin, suunnitteluhortonomin, miljööinsinöörin tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Käytät sujuvasti toimisto- ja suunnitteluohjelmistoja. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat otetaan huomioon. Asiakaslähtöisyys, palveluasenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot (esiintymis- ja neuvottelutaidot) ovat tarpeellisia ominaisuuksia. Onnistuminen viranomais- ja asiantuntijayhteistyössä on tärkeää.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Weurlander puh. 040 5303496, etunimi.sukunimi(a)nrcgroup.fi. 

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, muu Suomi