(Poistunut julkaisusta)

Maisema-arkkitehtuurin yksikönpäällikkö
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

WSP on tunnettu yhtenä Suomen suurimmista ja monipuolisimmista maisema-arkkitehtuurin osaajista. Tällä hetkellä toimintamme painottuu pääkaupunkiseudulle, jossa työskentelee noin 30 maisema-arkkitehtuurin asiantuntijaa. Haluamme edelleen vahvistaa toimintaamme erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolella. WSP:llä on tällä hetkellä suuret aluetoimistot Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa, joissa jo nyt työskentelee useita asiantuntijoita maisema-arkkitehtuurin parissa.

Haemme maisema-arkkitehtuurin yksikönpäällikköä Tampereen tai Jyväskylän aluetoimistoon.

Maisema-arkkitehtuurin yksikönpäällikön tehtäviin kuuluu perustettavan uuden maisema-arkkitehtuuri-yksikön kehittäminen alan paikalliseksi toimijaksi erityisesti Keski- ja Pohjois-Suomen alueella. Toimit tulosyksikön esimiehenä, hankkeiden projektipäällikkönä sekä erityisasiantuntijana. Johdat yksikkösi toimintaa ja osallistut liiketoimintalinjan johtoryhmän työskentelyyn. Vastaat yksikön kannattavuudesta, tarjoustoiminnasta, henkilöresursseista sekä valvot yksikön projektien toteutusta. Huolehdit yksikön toiminnan suunnittelusta ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä avainasiakastoiminnasta. Raportoit liiketoimintajohtajalle. Toimipaikkasi on joko Tampere tai Jyväskylä.

Tavoitteena Sinulla on:

  • WSP:n alueellisen maisema-arkkitehtuuri-yksikön rakentaminen; tavoitteenamme on muodostaa noin 10 asiantuntijan yksikkö, joka toimii edellä mainituilla paikkakunnilla ja niiden ympäristössä.
  • Maisema-arkkitehtuurin alueellisen palvelukokonaisuuden ja kilpailukyvyn kehittäminen sekä paikallisten asiakassuhteiden ylläpito ja vahvistaminen.
  • Tiivis yhteistyö WSP:n nykyisten maisema-arkkitehtiosaajien kanssa myös kansainvälisellä tasolla.

Odotamme Sinulta:

  • vankkaa, vähintään noin 10 vuoden kokemusta alan tehtävistä
  • maisema-arkkitehdin koulutusta
  • asiakassuuntautunutta asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
  • suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista
  • riittäviä valmiuksia englannin kielellä toimimiseen
  • kokemus aikaisemmista, tulosvastuullisista esimiestehtävistä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, asiantuntevat kollegat ja monipuoliset työsuhde-edut. Tuemme kehitystäsi erilaisilla koulutuksilla. Meille WSP:llä tärkeitä asioita ovat avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen, monipuoliset urakehitysmahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 12.11.2019 mennessä tai ole suoraan yhteydessä liiketoimintajohtaja Arto Kaituriin, arto.kaituri@wsp.com, p. 040 840 0173.