Maisema-arkkitehti, Kaupunkisuunnittelun maisema ja kaupunkitila -ryhmä
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Haluatko liittyä mukaan suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme maisema-arkkitehtiä projektipäälliköksi Kaupunkisuunnittelun maisema- ja kaupunkitila -ryhmään.

Mitä tarjoamme

Tehtävääsi kuuluvat muun muassa. erilaiset kaupunkiympäristön, puistojen, viheralueiden, katu- ja väyläympäristöjen sekä maankäytön suunnitteluun ja kaavoitukseen liittyvät suunnitelmat, selvitykset ja vaikutusten arviointi. Toimit projektipäällikkönä ja ohjaat tarvittaessa monialaista suunnitteluryhmää. Työskentelet osana paikallista ja valtakunnallista suunnitteluryhmäämme.

Tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja hyvät kasvu- ja kehittymismahdollisuudet urapolullasi, joita on mahdollista muokata myös toiveidesi mukaan. Olemme inhimillinen ja rehti infra-alan työpaikka, jossa edellytysten luonti sinun onnistumisellesi on tärkeimpiä prioriteettejamme. Työnantajana meille on tärkeää, että koet päivittäin oppivasi ja osaavasi työssäsi. Siksi panostamme aktiivisesti työntekijäkokemuksen, työhyvinvointiin, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen. Arvostamme haluasi kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin, ja otamme tämän huomioon osaamisesi kasvaessa.

Työsuhteesi on luonteeltaan vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työnluonteen vuoksi kiinteä toimipisteesi sijaitsee Vantaalla (tai Tampereella). Etätyökäytännöt ovat meillä hyvät.

Odotamme sinulta

Destiassa rakennamme menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme ensisijaisesti, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen).

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa yliopistotutkintoa (esimerkiksi maisema-arkkitehti tai arkkitehti) sekä arvostamme monipuolista osaamista tarvittavista suunnitteluohjelmistoista. Maisemasuunnittelussa käytössämme ovat muun muassa Vectorworks ja AutoCAD-ohjelmistot.

Haettavan roolin vastuiden mukaisesti odotamme sinulta vähintään viisi (5) vuotta työkokemusta ja toimimista projektipäällikön tehtävässä alueiden ja maisema- ja vihersuunnittelun, kaupunkitilan tai maankäytön kehittämisen sektorilla. Kokemuksesi kautta sinulle on jo syntynyt jo hyvä käsitys siitä, miten kestäviä yhdyskuntia suunnitellaan ja alueita rakennetaan.

Olet työskennellyt asiakkaiden kanssa asiantuntijaroolissa ja pystyt tuomaan oman kokemuksesi kautta ratkaisuja erilaisiin kehityshankkeisiin.

Arvostamme erityisesti asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa. Tueksesi saat koko Destian osaavan henkilöstön.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa ryhmäpäällikkö, maisema-arkkitehti Laura Soosalu +358407582105 tai laura.soosalu@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi: CV, nimi ja sähköpostiosoite riittää. Haluaisimme kuulla myös osaamisestasi ja miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Neilikkatie 17

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot