(Poistunut julkaisusta)

Maisema-arkkitehti, Kaupunkisuunnittelukeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Maisema-arkkitehti, Kaupunkisuunnittelukeskus

Työavain 4-89-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 18.06.2019 kello 15:45
Kaupunkisuunnittelukeskus/Asemakaavayksikkö , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Asemakaavojen ja muutosten edellyttämä maisemasuunnittelu sekä näiden edellyttämien ympäristövaikutusselvitysten laatiminen, teettäminen ja valvonta sekä lausuntojen ja päätösten valmistelu. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta maankäytön suunnittelusta, kunnallishallinnon tuntemusta, käytössämme olevien ohjelmistojen hallintaa sekä tyydyttävää englannin ja ruotsin kielen taitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3656,56€/kk (+työvuosikokemuslisät)
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Maisema-arkkitehti Katariina Peltola
043 825 5200

Maisema-arkkitehti Marie Nyman
046 877 2502
tavoitettavissa 10.-18.6.19