Maisema-arkkitehti, Kaupunkisuunnittelukeskus, juniorimallin mukainen tehtävä
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Tule suunnittelemaan kestävää kaupunkia!

Tehtäviin kuuluu asemakaavoituksen valmistelu ja suunnittelun ohjaus maisema-arkkitehtuurin asiantuntijana. Ohjaat mm. lähiympäristö- ja hulevesisuunnitelmia sekä kulttuuriympäristö- ja luontoselvityksiä. Työskentelet monialaisessa suunnitteluryhmässä erilaisten maankäytön hankkeiden parissa kasvavassa kaupungissa.
Pääset osaksi maisema-arkkitehtien tiimiä, josta saat vahvaa tukea urasi ensimmäisille vuosille.

Juniorimalli on Espoon kaupungin malli vastavalmistuneiden tai opiskelujen loppuvaiheessa olevien nuorten rekrytoimiseksi kaupungin palvelukseen. Espoon toimialat ja keskushallinto voivat palkata juniorimallin mukaisesti nuoria vastavalmistuneita tai valmistumisvaiheessa olevia nuoria projektiluontoisiin määräaikaisiin tehtäviin. Lue lisää: https://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Opiskelija_ja_harjoittelija/Juniorimalli

Työpaikan nimi: Kaupunkisuunnittelukeskus
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: vastavalmistunut tai valmistumisvaiheessa oleva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään suomen kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta kaavoituksesta ja maankäytön suunnittelusta, kunnallishallinnon tuntemusta, käytössämme olevien MicroStation- ja paikkatieto-ohjelmistojen hallintaa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476302
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo