(Poistunut julkaisusta)

Maintenance Specialist, Mechanical
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt mekaanisen kunnossapidon asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen UPM Plywoodille. Työskentelypaikkakunta on neuvoteltavissa UPM Plywoodin tehdaspaikkakunnista Mikkeliin tai Savonlinnaan.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 450​ miljoonaa euroa vuonna 2019 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista noin 1300 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

"UPM Plywoodin keskitetty kunnossapito on erikoisosaajien dynaaminen tiimi. Palvelemme tehtaiden kunnossapito-organisaatioita monimuotoisesti ja näin ollen meillä pääset vaihtelevien tehtävien pariin. Ennakkoluulottomuus niin ongelmanratkaisussa kuin kehityshankkeissa on tiimimme ehdoton voimavara. Tervetuloa joukkoomme!" - Timo

Mitä teet

 • Toteutat ja valvot vaativia ennakkohuoltotehtäviä tehtaillamme Suomessa, Virossa ja Venäjällä
 • Kehität tehtaidemme kunnossapito-osaamista sekä -prosesseja
 • Osallistut investointiprojektien toteutukseen

Kuka olet

Odotamme sinulta:

 • Tuntemusta vaneriteollisuuden prosesseista ja niiden kehittämisestä
 • Vahvaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
 • Kyky toimia ns. lattiatason ongelmanratkaisijana on ehdoton vaatimus valittavalle henkilölle
 • Kykyä hyödyntää tehtävässä kunnossapidon ja tuotannon tietojärjestelmiä
 • Yhteistyökykyä ja matkustusvalmiutta

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Tehtävistä lisätietoja antaa kunnossapito- ja hankintajohtaja, timo.salmikuukka@upm.com, puh. +358505723847.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 18.10.2020 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.