(Poistunut julkaisusta)

Maintenance Specialist, Electrical / Automation
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020
Monipuolinen työtehtävä, jossa pääset yhdistämään sähkö, automaation ja mekaniikan osaamista testilaittein ylläpidon parissa. Työtehtävä on itsenäinen ja pääset takuuvarmasti kehittymään työssäsi. Olet osa isoa kansainvälistä yritystä ja samalla tiivistä, toisiaan työssään auttavaa tiimiä.
Emme odota aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, kuitenkin sähkö- tai automaatiopuolen koulutus on edellytyksenä tehtävässä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään kansainvälisessä teknologiateollisuuden yrityksessä. Työskentelet tiimissä, jonka tehtävänä on kehittää ja ylläpitää sähkömoottorituotannon testilaitteita. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään testilaitteiden ylläpidon ja riskianalyysien parissa.

Tarjoamme


* Monipuoliset tehtävät sähkölaitteiden turvallisuuden ja riskiarvioinnin parissa
* Työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti
* Mahdollisuuden työskennellä arvostetussa teknologiateollisuuden yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* R&D testilaitteiden vuosittain tarkastus ja dokumentointi
* Esimerkiksi sähköturvamittaus, laitteen fyysinen turvallisuus ja varoitustekstien näkyminen
* R&D testilaitteiden riskiarviointi
* Turvallisuusdokumenttien päivittäminen


Tulevaisuudessa sinulla on myös mahdollisuus kehittää toimintaa ja tuoda esiin parannusehdotuksia ylläpidon kehittämiseksi niin Suomen tuotannossa kuin ulkomailla sijaitsevissa tehtaissa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutustausta, esimeriksi sähkö- tai automaatio
* Kiinnostusta laitteiden turvallisuuteen ja ylläpitoon
* Riittävä koulutus / kokemus Sähköpätevyys 3 - tason tehtäviin
* Kiinnostusta mekaanisiin laitteisiin
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Kokoaikainen, 12 kuukautta
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on alansa johtava suomalainen teknologiateollisuuden yritys. Yritys kehittää, valmistaa, toimittaa ja huoltaa ratkaisuitaan ympäri maailmaa.