(Poistunut julkaisusta)

Maintenance Specialist datan käsittelyyn ja raportointiin Normet Group Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Oletko kerryttänyt jo hieman kokemusta mekaanisten ajoneuvojen huollon tai kunnossapidon tehtävistä, ja haluat päästä mukaan digitalisointiprojektiin? Onko sinulla tekninen korkeakoulutus, sekä mielenkiintoa kehittää omaa osaamista globaalissa ympäristössä? Haemme asiakkaallemme Normet Group Oy:lle Keilaniemeen Maintenance Specialistia. Lue lisää alta ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Maintenance Specialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Normet Group Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään kenttähuollon digitalisointiprojektissa osana huolto-organisaatiota. Keräät esimerkiksi laitteiden huoltoon ja luotettavuuteen liittyvää dataa, käsittelet ja validoit dataa ja raportoit tuloksista. Projektin edetessä tehtävät voivat muokkautua oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan esimerkiksi tuotteiden elinkaarilaskentaan.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Datan keräys järjestelmistä
* Datan käsittely
* Raportointi


Tehtävä tarjoaa kehitysmahdollisuuksia laajassa projektissa globaalissa ympäristössä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tekninen korkeakoulutus, esimerkiksi mekaniikka-, automaatio-, tai konetekniikan puolelta, sekä 1-2 vuoden kokemus ajoneuvojen huollon tai kunnossapidon tehtävistä, tai huollon suunnittelusta teollisuuden tehtävissä. Olet kiinnostunut kenttähuollon kehittämisestä, ja sinulla on aito halu oppia lisää ja kehittää omaa osaamista alalla. Tehtävässä menestyminen vaatii numerotarkkaa ja analyyttista työskentelytapaa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot, ja käytät sujuvasti Office-ohjelmistoja. Lisäksi sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekninen korkeakoulutus
* n. 1-2 vuoden kokemus ajoneuvojen huollon tai kunnossapidon tehtävistä
* Numerotarkka ja analyyttinen työtapa
* Hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot
* Sujuva suomi ja englanti


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta PDM-järjestelmistä, tai osaamista laitteiden elinkaarilaskennasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 37,5h/viikko

Kesto: vuoden 2019 loppuun, jatko mahdollinen

Paikka: Keilaranta 19, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.2.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Normet onIisalmesta lähtöisin oleva erilaisiin louhintakoneisiin erikoistunut yritys, jolla onlähes 50 vuoden kokemus maanalaisten kaivosten ja tunneleiden rakentamiseen tarvittavien laitteiden kehittämisestä, tuotannosta ja myynnistä. LisäksiNormettarjoaa rakennuskemikaaleja, asiakasprosesseja tehostavia kokonaisratkaisuja sekä moninaisia palveluja laitteiden huoltoon ja käyttöön sekä maanalaisen rakentamisen prosesseihin.Normeton läsnä läpi laitteiden koko elinkaaren. Yli 9000 toimitetun laitteen myötä, heistä on tullut yksi markkinoiden johtavista yrityksistä tuotesegmenteissämme.

Tyytyväiset asiakkaat ovatNormetinmenestyksen tae. Asiakkaiden tyytyväisyys pyritään takaamaan ylittämällä heidän odotuksensa. Turvallisuus, tuotteidemme laatu,ympäristökysymykset ja laaja yhteistyöverkosto ovat tärkeimpiä toimintaamme ohjaavia tekijöitä.