Maintenance Engineer
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Maintenance Engineer

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä Jämsänkosken erikoispaperitehtaallemme mekaaniseen kunnossapitoon toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Mitä teet

Kunnossapitoinsinöörin tehtävässä vastaat alueesi turvallisesta, tehokkaasta ja taloudellisesta kunnossapitotoiminnasta, kustannusseurannasta ja sen raportoinnista. Kehität mekaanisia laitteita ja -järjestelmiä sekä vastaat niiden huolto- ja asennustöiden suunnittelusta, toteutuksesta ja valvonnasta. Toimit mekaanisen kunnossapidon asentajien tiimin esihenkilönä ja vastaat mm. tiimin resursoinnista, työsuhdeasioista sekä tiimiläisten osaamisesta ja sen kehittämisestä. Rooliin kuuluu myös kunnossapitotoiminnassa tarvittavien resurssien, varaosien ja tarvikkeiden suunnittelua ja hankintaa sekä tehtaan vuosihuoltosuunnitteluun ja sen toteuttamiseen liittyviä vastuita. Osallistut myös tarpeen mukaan erilaisiin kehitys- ja muihin projekteihin. Vastaat alueesi työturvallisuudesta.

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi AMK-insinööri tai vastaava

 • Sinulla on aiempaa työkokemusta teollisuuden mekaanisen kunnossapidon tehtävistä

 • Sinulla on hyvät valmiudet toimia esihenkilönä ja ymmärrys laadukkaan esihenkilötyön tärkeydestä

 • Työturvallisuus on sinulle ehdoton prioriteetti ja näytät sen suhteen toiminnallasi esimerkkiä myös muille

 • Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja joustava

 • Olet innokas  tarttumaan toimeen ja kehittämään asioita vastuualueellasi, mutta et myöskään kaihda rutiininomaisempia tehtäviä.

 • Eduksi katsotaan myös paperitehtaan prosessiosaaminen

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspalvelupäällikkö Kari Mäki, kari.t.maki@upm.com tai puh. +358405476648.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana, joten jätäthän sähköisen hakemuksesi ja liität mukaan CV:n mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.12.2021.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Specialty Papers vastaa maailmanlaajuiseen kestävien tuotteiden kysyntään korkealaatuisilla, fossiilivapailla pakkaus- ja tarramateriaaleilla. Aasian ja Tyynenmeren alueella tarjoamme vastuullisisesti tuotettuja graafisia- ja toimistopaperita. Noin 1,900 asiantuntijaamme kehittävät innolla yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisuja heidän liiketoimintansa haasteisiin. UPM Specialty Papersin maailmanlaajuinen tiimi ja tehtaat Suomessa, Saksassa ja Kiinassa palvelevat asiakkaita luotettavasti ympäri maailmaa.

Special by Nature – tutustu luonnostaan erityisiin tuotteisiimme: www.upmspecialtypapers.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot