(Poistunut julkaisusta)

Mainosvalotaulujen asentajaksi linja-autoihin Neonmedialle Tampereelle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Etsimme asennustyötä tehneitä henkilöitä linja-autojen mainosvalotaulujen asennustehtäviin Neonmedialle Tampereelle. Pääset tekemään linja-autojen mainosvalotaulujen asentamista osana hyvähenkistä tiimiä. Työsi tapahtuu linja-autovarikolla, missä asennat jo valmiiksi esiasennettuja ja koottuja valotauluja linja-autoihin. Vastaat myös laitteiden testaamisesta asennuksen tapahduttua. Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, joka haluaa tehdä asennustöitä esimerkiksi opintojensa ohessa osana mielekästä työporukkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii valotaulujen asentajia Neonmedialle Tampereelle.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Neonmedialla.
TYÖNKUVA
Asentajana asennat ja testaat linja-autojen mainosvalotauluja jo esiasennetuista komponenteista. Pidät huolen siitä, että mainosvalotaulut asennetaan oikein ja että ne ovat käyttövalmiita linja-autoihin. Pääset käyttämään teknistä näppäryyttäsi sekä tarkkuuttasi tässä työssä ja kehittämään itseäsi sähköasennustehtävissä.

Mikäli olet kiinnostunut kesätyöstä tehtävässä, missä pääset tekemään tarkkuutta vaativaa työtä, on tämä tehtävä loistava sinulle! Emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista sähkötehtävistä, tärkeintä on innokas asenteesi sekä halukkuutesi tehdä töitä tarkasti.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi autopuolen tai sähköpuolen opiskelijalle joka haluaa lisää kokemusta tarkkuutta vaativassa asennustyössä. Olet luonteeltasi innokas ja ahkera sekä toimit hyvin osana pientä tiimiä. Koulutustaustaa tärkeämpi on kuitenkin halukkuutesi tehdä töitä! Sähköasennuksia varten myös sinun sähkötyökorttisi ovat voimassa.

Mikäli sinulla on käytännönläheistä kokemusta erilaisista asennustehtävistä esimerkiksi harrastuneisuutesi puolelta, tämä tehtävä sopii sinulle hyvin! Ideaalihakijallamme on tehnyt erilaisia asennustöitä esimerkiksi työharjoittelun tai kesätöiden parissa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Kesäkuussa

Työmäärä: Kokoaika, 37,5 tuntia viikossa.

Kesto: Elokuun loppuun asti

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Neonmedia tuottaa joukkoliikenteen digitaalisia mediaratkaisuja ympäri Suomea. Neonmedia on osa Keskisuomalainen-konsernia.