(Poistunut julkaisusta)

Mainostaulujen huoltoasentaja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme asiakkaallemme JCDecaux:ille mainosvälinehuoltajaa kadunkalusteiden ylläpitoon.

JCDecaux:n tarina alkoi, kun ranskalainen kenkäkauppiaan poika, Jean-Claude Decaux keksi mainostaa isänsä tuotteita julisteiden avulla ulkona. JCDecaux toimii jo yli 60 maassa ja työllistää yli 11 900 ihmistä ympäri maailmaa. Tällä hetkellä JCDecaux Finland Oy työllistää noin 65 monialaista ammattilaista ja heidän mainosvälineverkostonsa kattaa koko Suomen. Liiketoiminnan pääalueita ovat kadunkalusteet, liikennevälineet sekä Point of Sale -ratkaisut.

Päätehtävänä on huolehtia yhdessä toisten mainosvälinehuoltajien kanssa kadunkalusteiden korkean laatutason ylläpidosta. Työ pitää sisällään kadunkalusteiden ja mainosten huoltoa sekä kunnossapitoa. Mainostaulut sijaitsevat bussipysäkeillä ja kauppakeskuksissa. Töitä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa.Työskentelyalueena on koko suur Helsingin alue.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää oma-aloitteisuutta, joukkuehenkeä ja täsmällisyyttä sekä C-ajokorttia.  Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, teknisen osaamisen ja työturvakortin. Tehtävässä menestyminen ei edellytä tiettyä koulutusta tai työkokemusta, riittää kun on asenne kohdallaan ja valmis oppimaan uutta.

Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7-15 välille.

Tehtävä kokoaikainen ja vakituinen. Valittu hakija työllistyy suoraan JCDecaux Finland Oy:lle.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jos kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi pikimmiten.

Rekrytointia hoitaa:
Sonja Mattila
Henkilöstökonsultti
sonja.mattila@wippiiwork.com 
040 635 8229