(Poistunut julkaisusta)

Mainossuunnittelija (graafikko/sisällöntuottaja)
LänsiAuto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme LänsiAuto-konsernin kuusihenkisen markkinointitiimin vahvistukseksi osaavaa mainossuunnittelijaa vastaamaan markkinointimateriaalien graafisesta ilmeestä sekä kaupallisen sisällön suunnittelusta.

Oletko sinä hakemamme luova, energinen ja oma-aloitteinen vahvistus tiimiimme?

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Monikanavaisten mainos- ja markkinointimateriaalien suunnittelu sekä tuottaminen mm. printti- ja digikanaviin
  • Kaupallisen sisällön tuottaminen mm. nettisivuillemme ja sosiaalisen median kanaviimme
  • Tiivis yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulla on vahvaa osaamista työssä tarvittavista taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista (mm. InDesign ja Photoshop Windows-käyttöjärjestelmäympäristössä), digimainonnan materiaalien toteuttamisesta sekä omaat aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on hyvä visuaalinen silmä ja osaat ilmaista itseäsi sujuvasti kirjallisesti suomeksi. Lisäksi hallitset hyvin englannin kielen. Arvostamme kokemusta myös valokuvauksesta tai videotuotannosta.

Uudelta tiimivahvistukselta toivomme itse-ohjautuvaa ja helposti toimeen tarttuvaa otetta työhön. Kokeilet ja ideoit rohkeasti uutta, mutta sinulta löytyy myös tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Suhtaudut graafiseen suunnitteluun ja sisällöntuottamiseen intohimolla. Olet kiinnostunut autoalasta; perustietämys automerkeistä ja -malleista luetaan eduksi. Lisäksi osaat hahmottaa liiketoiminnallisia kokonaisuuksia, tavoitteita ja tuloksellisuutta osana työnkuvaasi.

Työssä avautuu myös mahdollisuus keskeiseen rooliin yhtiön visuaalisen linjan kehittämisessä kasvavan yhtiömme tarpeisiin. Meillä pääset työskentelemään johtavien autobrändien parissa dynaamisessa ympäristössä muiden ammattilaisten kanssa.

Hae osaksi tiimiämme lähettämällä hakemuksesi, CV:n, portfolion ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.4.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Markus Routasalo, puh. 040 528 0440 torstaina 25.4. klo 12.30 – 13.30 sekä maanantaina 29.4. klo 13.00 – 14.00.