(Poistunut julkaisusta)

Mainossuunnittelija, Fonecta Media Oy, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Haemme asiakasyrityksellemme Fonecta Medialle Turkuun mainossuunnittelijaa.

Mainossuunnittelijan työhön kuuluu digimainoskampanjoiden suunnittelu ja toteutus Fonectan yritysasiakkaille. Pääasiassa työ on Google Ads -mainonnan suunnittelua, mutta myös Facebook-mainonta, display-mainonta ja muut digimarkkinoinnin osa-alueet kuuluvat toimenkuvaan.

Toivomme sinulta erinomaista ja luovaa suomen kielen kirjallista osaamista, ymmärrystä digimarkkinoinnista sekä kykyä omaksua nopeasti uusien IT-ohjelmistojen käytön. Työ vaatii samaan aikaan tarkkuutta, tehokkuutta ja luovuutta, sekä kykyä toimia jatkuvasti muuttuvassa digimediakentässä ja välillä varsin hektisessä työympäristössä.


Edellytämme sinulta

- media-alan, viestinnän tai markkinoinnin koulutusta
- monipuolista ymmärrystä digimediakentästä (huomattavaa etua Google Ads tai Facebook -mainonnan kokemuksesta, etua myös muusta digimarkkinoinnin kokemuksesta)
- erinomaista suomen kielen taitoa
- hyvää englannin kielen taitoa
- kokemusta asiakastyöstä/asiakaspalvelusta
- ymmärrystä web-analytiikasta


Tarjoamme sinulle

- paikan asiantuntevassa ja nuorekkaassa mainosratkaisutiimissä, jossa pääset auttamaan Fonectan asiakasyrityksiä kasvamaan
- perusteellisen koulutuksen tehtävään, ja päästyäsi alkuun pääset suorittamaan Google Ads-sertifiointikokeet
- vahvan ja suuren organisaation tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi sivuillamme www.staffpoint.fi mahdollisiman pian. Mikäli etenet rekrytoinnissa, seuraava haastatteluvaihe on videohaastattelu. Tulet saamaan siihen erillisen kutsun sähköpostiisi, joten seuraathan sähköpostiasi. Videohaastatteluiden perusteella teemme päätökset henkilökohtaisista haastatteluista, jotka pyrimme tekemään mahdollisimman pian.

Työaika on osittain liukuva päivätyö. Työsopimus on määräaikaisuus 30.9.2019 saakka, mutta on myös mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Työsopimus solmitaan StaffPointin kanssa.


Lisätietoja

Sanna Apiainen
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center ja ICT
StaffPoint Oy
020 7206 505, 044 7866 120
sanna.apiainen@staffpoint.fi