(Poistunut julkaisusta)

Mainossuunnittelija, Fonecta Media Oy, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Haemme asiakasyrityksellemme Fonecta Medialle Turkuun mainossuunnittelijaa.

Mainossuunnittelijan työhön kuuluu digimainoskampanjoiden suunnittelu ja toteutus Fonectan yritysasiakkaille. Pääasiassa työ on Google AdWords -mainonnan suunnittelua, mutta myös Facebook-mainonta, display-mainonta ja muut digimarkkinoinnin osa-alueet kuuluvat toimenkuvaan.

Toivomme sinulta erinomaista ja luovaa suomen kielen kirjallista osaamista, ymmärrystä digimarkkinoinnista sekä kykyä omaksua nopeasti uusien IT-ohjelmistojen käytön. Työ vaatii samaan aikaan tarkkuutta, tehokkuutta ja luovuutta, sekä kykyä toimia jatkuvasti muuttuvassa digimediakentässä ja välillä varsin hektisessä työympäristössä.


Edellytämme sinulta

Media-alan, viestinnän tai markkinoinnin koulutus
Monipuolinen ymmärrys digimediakentästä (huomattavaa etua Google AdWords tai Facebook - mainonnan kokemuksesta, etua myös muusta digimarkkinoinnin kokemuksesta)
Erinomainen suomen kielen taito
Hyvä englannin kielen taito
Monipuoliset tietotekniset taidot ja kyky oppia nopeasti uusien ohjelmistojen käyttö
Ymmärrystä web-analytiikasta


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle paikan asiantuntevassa ja nuorekkaassa SEM- ja SoMe-mainosratkaisutiimissä, jossa pääset auttamaan asiakasyrityksiämme kasvamaan. Koulutamme tehtävään perusteellisesti, ja päästyäsi alkuun pääset suorittamaan Google AdWords-sertifiointikokeet.


Kiinnostuitko?

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi sivuillamme www.staffpoint.fi mahdollisiman pian. Mikäli etenet rekrytoinnissa, seuraava haastatteluvaihe on videohaastattelu. Tulet saamaan siihen erillisen kutsun sähköpostiisi, joten seuraathan sähköpostiasi. Videohaastatteluiden perusteella teemme päätökset henkilökohtaisista haastatteluista, jotka pyrimme tekemään mahdollisimman pian.

Työaika on osittain liukuva päivätyö. Työsopimus on 6kk määräaikaisuus, mutta on myös mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Työsopimus solmitaan StaffPointin kanssa.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä työtehtävästä, vastaamme mielellämme puhelimitse tiistaina 18.9 klo 14-15, perjantaina 21.9 klo 12-13 sekä keskiviikkona 26.9 klo 10-11 välisenä aikana (Hanna Peri, asiakkuuspäällikkö 050-5121748).


Lisätietoja

Hanna Peri
Asiakkuuspäällikkö, Toimisto
StaffPoint Oy, Pitkämäenkatu 13, 20250 TURKU
0505121748
hanna.peri@staffpoint.fi, www.staffpoint.fi