Mahtava myyntityömahdollisuus Barcelonassa
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

BYFY Marketing on Espanjassa toimiva, ruotsalaisessa omistuksessa oleva yritys. Se on juuri laajentamassa toimintaansa Suomen markkinoille ja Go On toimii heidän yhteistyökumppaninaan rekrytointien osalta.

Oletko haaveillut työskentelystä Espanjan auringon alla? Oletko sosiaalinen, suhtaudutko asioihin positiivisesti ja ennenkaikkea, oletko hyvä kuuntelemaan? Jos tunnistit itsesi, jatka ihmeessä lukemista!

Etsimme nyt asiakkaallemme, BYFY Marketingille

KOLMEA MYYJÄÄ

Espanjaan, Barcelonan sykkeeseen!

Työ on puhelimitse tehtävää myyntityötä tunnettujen tuotemerkkien parissa. Tehtävänäsi on ottaa yhteyttä suomalaisiin yksityisasiakkaisiin, jotka ovat antaneet luvan olla heihin yhteydessä. Kerrot BYFY Marketingin edustamista tuotteista ja kuuntelet herkällä korvalla asiakkaan tarpeita. Aiempi kokemus myyntityöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Suomen kielitaito on välttämättömyys ja tämän lisäksi puhut sujuvasti joko englantia tai ruotsia, jotta pystyt keskustelemaan työnantajasi ja kollegoidesi kanssa. Työajat ovat maanantaista perjantaihin klo 10-18 välisenä aikana.

BYFY Marketing tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä Barcelonassa, kattavan perehdytyksen ja iloisen ja kannustavan tiimin tuen työhösi. Tehtävästä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa, joka on suuruudeltaan 1300 euroa. Tämän lisäksi saat kannustavan bonuspalkkauksen, tienaat 45% kaikesta mitä myyt, jo ensimmäisestä päivästä alkaen. Lisäksi BYFY Marketing tarjoaa sinulle henkilöstöetuina mm. kuntosalikortin ja mahtavat After Works-tapahtumat kuukausittain. BYFY Marketing auttaa sinua myös asunnon etsimisessä tarvittaessa. Työt alkavat touko-kesäkuun aikana ja työn aloitus on sovittavissa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Go On Helsingin tiimiltä p. 020 779 8893 arkisin klo 9-13 välisenä aikana.

Go On Helsinki toimii BYFY Marketingin yhteistyökumppanina rekrytoinnissa ja tehtävässä työllistyt suoraan BYFY Marketingin omaan organisaatioon. Jätä CV:si ja avoin hakemuksesi, joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi kirjoitettuna alla olevasta linkistä mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1359468
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti