(Poistunut julkaisusta)

Magneetti-/röntgenhoitaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

MAGNEETTI- /RÖNTGENHOITAJA


Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. 
Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää. 
 
Etsimme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Magneetti-/röntgenhoitajaa vahvistamaan osaavaa tiimiämme entisestään.
   
Tehtävästä 

Magneetti- ja röntgenhoitajana pääset työskentelemään kuvantamisen osastollamme ja toteuttamaan radiologisia tutkimuksia laadukkaasti. Ohjaat, neuvot ja valmistelet asiakkaat tutkimuksiin ystävällisesti ja tehokkaasti. 
Lisäksi työtehtäviisi kuuluu laitteiston ylläpito laadunvarmistusmittauksia tehden.


Odotamme

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on röntgenhoitajan tutkinto (AMK) ja aiempaa työkokemusta magneettitutkimuksista sekä röntgenhoitajan tehtävistä. Sinulla on monipuolinen järjestelmäosaaminen ja haluat kehittyä ja kehittää osaamistasi monipuolisesti.

Ammattitaitoisen, lämpimän ja myönteisen asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle sydämen asia. Olet joustava ja oma-aloitteinen ja huomioit asiakkaan jokaisessa tilanteessa. Lisäksi omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hyvän tilannetajun, ja tunnustaudut loistavaksi tiimipelaajaksi.


Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Sinua odottaa iloinen, moniammatillinen ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva työyhteisö, joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta. 
Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon kattavat työsuhde-edut ovat käytössäsi. 

 

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Miika Paukkuseen, puh 040 5362979 arkisin klo:08-15 poisluettuna 20.3.-29.3.2020.
 
Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.  
 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Valviran tarkistus.
 
Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi