(Poistunut julkaisusta)

Magento/PHP -Developer
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Magento- tiimimme etsii vahvistusta kokeneesta Magento- tai Full Stack PHP -kehittäjästä Jyväskylään tai pääkaupunkiseudulle. Varmista paikkasi ketterässä ja teknisesti taitavassa tiimissä - työn ohessa saatat opiskella myös akvaarion ylläpidon!

Tehtävä

Työssäsi osallistut Magento-pohjaisten verkkokauppojen suunnitteluun ja toteutukseen. Tulet osaksi asiakaslähtöistä tiimiä kehittämään asiakkaidemme online-liiketoimintaa.

Työarjessa mukanasi tulevat esiintymään seuraavat termit:

#magento #php #js #less #sass #pwa #cloud #jira #agile #wordpress #phpstorm #aqvarium

Toimit osana Solteqin asiantuntevaa ja kokenutta Magento- tiimiä. Joukossamme saat reilusti vastuuta ja ympärilläsi sinulla on paljon kehitysmahdollisuuksia rakentaa uraasi. 

Sinä

Meille tärkeää on, että omaat laajalti aiempaa kokemusta PHP-sovellusten kehittämisestä tai olet jo valmiiksi kokenut Magento-kehittäjä. Kannat myös luonnollisesti tiimin sisällä oman vastuusi, jaat tietoa ja sovellat arjessa parhaita käytänteitä, millä päämäärät tavoitetaan.

Saatat olla etsimämme henkilö mikäli sinulla on:

  • Yli 4 vuoden ohjelmointikokemus.
  • Kokemusta modernien web-sovellusten luomisesta (Angular, React, …).
  • Teknologiatietämystä aiheista kuten Wordpress, Zend Framework, Grunt tai Jelastic.
  • Kiinnostusta ja kokemusta verkkokaupoista.
  • Kokemusta asiakastyöstä
  • Reilusti halua, tahtoa ja kykyä oppia sekä toimia huipputiimissä.

Muistathan kertoa myös meille, mikäli sinulla on julkaistuja harrasteprojekteja tai kokemusta esimerkiksi open source -projekteista.

Osaamisesi lisäksi etsimme toki sitä tiimiimme sopivaa persoonaa, joka osaa perustellusti tuoda näkemyksiään esille päivittäisessä työssä.

Me

Meitä on Solteqissa yhteensä 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi meille urasivujen kautta. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa Leo Lahikainen (+358 40 7611 428 tai leo.lahikainen@solteq.com).