(Poistunut julkaisusta)

MAG-Hitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Joensuun lähialueelle MAG-monipalkohitsaajia suurien kappaleiden hitsaamiseen.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Arvostamme oma-aloitteista ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää yhteistyökykyä. Voimassa olevat hitsausluokat, työturvallisuus- ja tulityökortti sekä kokemus robottihitsauksesta katsotaan eduksi.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä aluksi määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työhön. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti tehtävään, sillä aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.