(Poistunut julkaisusta)

MAG-hitsaaja, Tuusula
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019
Vepe Oy:n tarina alkaa vuodesta 1934, jolloin Viljo Peltonen perusti metallialan yrityksen Helsinkiin, Hakaniemen rantaan. Tuolloin omien tuotteiden, esim. aluslevyjen ja ikkunan salparautojen lisäksi valmistettiin erilaisia koneita toisille yrityksille. Vähitellen toiminta laajentui ja yritys muutti ensin Malmille, jonka jälkeen lentokentän kupeeseen, Vantaalle.

Työturvallisuus ja tehokkuus ovat avainsanoja Vepe Oy:n tuotekehityksessä. Rakennustyömailla Vepe tunnetaan mm. turvakaiteista ja turva-askelmista. Vepe tuo myös laatua liikuntapaikoille mm. jääkiekkokaukaloiden, monitoimikenttien ja katsomoiden muodossa.


Nyt Vepe etsii Tuusulaan MAG-hitsauksen saloja osaavaa ammattilaista. Mikäli sinulla on taito hyppysissäsi ja olet valmis liittymään Vepeläisten hyvään porukkaan laita hakemusta tulemaan niin jutellaan lisää.


Edellytämme sinulta

- Ahkeraa otetta työntekoon

- Kykyä työskennellä yksin

- Suomen kielen taitoa

- Hyvää fyysistä kuntoa


Tarjoamme sinulle

- Tarjoamme sinulle vakituiseen työsuhteen arvostetussa alan yrityksessä

- Päivätyön mukavilla työajoilla. Myöhemmin mahdollisuus myös 2-vuorotyöhön.

- Kannustavat työtoverit

- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi