(Poistunut julkaisusta)

Mag-hitsaaja Joroisiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Joroisiin osaavaa Mag-hitsaajaa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa arkisin. Hakijan on kyettävä työskentelemään itsenäisesti, sekä osana tiimiä. Arvostamme joustavuutta ja kokemusta vastaavan tyyppisistä työtehtävistä.

Työsuhde on alkuun määräaikainen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Mahdollisuus myös jatkossa vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden tessin mukaisesti.

Haethan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Mari Laitinen / 044 4124 279 / mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi ja Iina Pyymäki / 0400 480 613 / iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.