(Poistunut julkaisusta)

Machine Operators, hormoniehkäisin ja lääkeaine/silikonielastomeeri
Bayer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Turun tuotantolaitos on osa Bayerin globaalia lääkevalmistusorganisaatiota, missä keskitymme polymeeripohjaisten lääkeannostelumenetelmien valmistukseen ja jakeluun. Kasvattaessamme tuotantomääriä haemme nyt puhdastilatuotantoon useita henkilöitä vakituisiin työsuhteisiin

Machine Operator -tehtävään

TEHTÄVÄSI JA VASTUUALUEESI
• Työskentelet kolmivuorossa koneenhoitajana vastaten tuotantoprosessin sujuvuudesta joko
    o hormoniehkäisinosastolla, jossa työsi sisältää laadun tarkastusta sekä tuotantoerien vaihtoihin liittyviä koneiden pieniä asennuksia ja säätöjä tai
    o lääkeaineytimen/silikonielastomeeriletkun valmistusosastolla, jossa  tehtäviisi kuuluu lääkeaineen näytteistystä ja punnitusta sekä sekoitus- ja ekstruusioprosessin suorittamista ja valvontaa.
• Työskentelet erityisolosuhteissa puhdastilassa noudattaen lääkevalmistuksen hyviä tuotantotapoja.
• Kattava perehdytys ja koulutus työtehtäviin sisältyvät ensimmäisiin työviikkoihisi.


SINÄ
• Odotamme sinulta kokemusta tuotannon tehtävistä ja/tai työhön soveltuvaa teknistä koulutusta esim. koneautomaatioalalta tai lääkealalta sekä luontaista kiinnostusta tekniikkaa kohtaan.
• Viestit ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, englannin kielen osaaminen on eduksi.
• Toivomme sinulta kykyä itsenäiseen työhön, hyviä yhteistyötaitoja ja huolellisuutta. Viihdyt myös rutiinien parissa ja hallitset tietokoneiden peruskäytön.
• Lääkevalmistuksen hyvien tuotantotapojen (GMP) tuntemus ja aiempi kokemus säädellyllä alalla työskentelystä katsotaan eduksi.


Lisätietoja hormoniehkäisinosaston tehtävästä antaa Supervisor Tommi Alho, to 14.11. klo 14–15, puh. 040 1527 157.

Lisätietoja lääkeaineytimen/silikonielastomeeriletkun valmistusosaston tehtävästä antaa Supervisor Teemu Sulen, pe 15.11. klo 12–14 ja to 21.11. klo 8–10, puh. 040 6689 660.

Hae tehtävää 24.11.2019 mennessä.

 

 

#LI-DNI