(Poistunut julkaisusta)

Machine Learning Engineer
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Koneiden opettaja, älykäs automatisoija – kasvupaikka on sinun! 

Etsimme innokasta tekijää kasvamaan kanssamme koneoppimisen ja älykkään automaation ammattilaiseksi. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee joko Helsingissä tai Tampereella. Tällä hetkellä tosin teemme töitä pääosin etänä. 

Mitä teet 

  • Suunnittelet ja kehität koneoppimiseen perustuvia automaatioita ja sovelluksia, joiden avulla ratkaistaan asiakkaidemme ongelmia eri liiketoiminta-alueiden dataa hyödyntämällä. 

  • Opastat ohjelmistokehittäjiä koneoppimisen ratkaisujen hyödyntämisessä. 

  • Analysoit liiketoiminnan dataa. Lisäksi datan esikäsittely, piirteiden erittely ja datan luokittelu ja koonti ovat vastuullasi. 

  • Rakennat ratkaisuja asiakasympäristöihin yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. 

Mitä tuot meille 

  • Osaamista – Sinulla on jonkin verran kokemusta koneoppimisen eri osa-alueista. Lisäksi kokemusta on kertynyt ohjelmoinnista (esim. Python), ja hallitset myös testauksen ja dokumentoinnin. 

  • Kokemusta – DevOps ja Scrum -menetelmistä.  

  • Asennetta – Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työhön. Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. 

Mitä me tarjoamme sinulle 

  • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. 

  • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. 

  • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. 

  • Kasvupaikan – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa projekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan. 

  • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset. 

Mitä seuraavaksi? 

Nappaa tästä itsellesi ainutlaatuinen kasvupaikka ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 7.2.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Practice Lead Milla Blomqvist. Millan tavoitat parhaiten sähköpostilla milla.blomqvist@efima.com.