(Poistunut julkaisusta)

Machine Data -asiantuntija
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Machine data -asiantuntijana kehität asiakkaiden lokitietohallintaa ja datan hyödyntämisen ratkaisuja Splunk-työkalun avulla. Kartoitat asiakkaan liiketoiminnan tarpeita ja toiveita, määrittelet vaatimukset ja suunnittelet hyödyllisimmät datanäytöt, raportit ja hälytykset. Suunnittelet ja toteutat Splunk-ratkaisut asennuksista konfigurointiin, ylläpitoon ja jatkokehitykseen saakka. Näkemyksesi avulla asiakkaamme saavat eri järjestelmistä tulevan sekä liiketoiminnallisen datan parempaan hyötykäyttöön.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä halua ymmärtää asiakkaan tarpeita. Viihdyt meillä hommissa, jos sinulta löytyy rutkasti positiivista asennetta sekä paloa oppia uutta ja jakaa oppimaasi muille. Arvostamme tietenkin aiempaa kokemusta Splunkista tai jostakin vastaavasta lokivalvontatyökalusta.

Sinulla tulisi olla:

  • käyttöjärjestelmä-, skriptaus- ja Python-osaamista
  • monipuolista IT-alan työkokemusta esimerkiksi tietoturva-, verkkoliikenne-, käyttöliittymä- tai datan visualisointiratkaisuista.

Lokienhallinnan kehittäminen on meillä koko ajan entistä kysytympää liiketoimintaa ja panostamme siihen. Tämän vuoksi tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja pääset vaikuttamaan vahvasti tehtäväsisältöön. Spunk-asiantuntijan roolissa saat aina tukea muilta splunkisteilta ja pitkän linjan valvontaosaajilta. Kehittymismahdollisuuksia on runsaasti. Tämän lisäksi sinua tukevat tehtävässä myös kokeneet analytiikan, integraation ja tietoturvan osaajat. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Tarjoamme siksi myös joustavat työajat, kattavat työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 16.9.2018. Haastattelemme jo hakuaikana. Jos sinulle tulee mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus vastaa niihin mielellään joko puhelimitse numerosta 040 5312767 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi (at) digia.com.