(Poistunut julkaisusta)

Maatilamyymälän työntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Haemme asiakkaallemme maatilamyymälän työntekijää/kiireapulaista.

Kahvila-myymälässä paistetaan suolaisia ja makeita tuotteita tarjolle sekä huolehditaan tilan luomutuotteiden myynnistä.

Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, myynti- ja kassatyö, kahvilan avaustoimet sekä kahvilatuotteiden valmistelu, siisteyden ylläpito sekä päivän päätöstyöt. Työvuorot sijoittuvat keskiviikosta sunnuntaihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hygieniapassia. Arvostamme iloista suhtautumista ja innostunutta asennetta työhön. Olet luonteeltasi vastuullinen, järjestelmällinen ja täsmällinen. Koet asiakaspalvelun vahvasti omaksesi ja toimit mielelläsi osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti. Et hätkähdä kiirettä etkä myöskään vajoa toimettomuuteen hiljaisina hetkinä.  

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja ark. 8-16 Susanna Koponen p. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.