(Poistunut julkaisusta)

Maatila- ja vihertyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2020

Nyt on Sinulla mahdollisuus kerätä arvokasta työkokemusta ja tehdä työtä, jolla on merkitys. Etsimme aktiivisia ja reippaita kausityöntekijöitä ympäri Suomen. Tämä on työ, jossa pääset hankkimaan työnantajien arvostamaa kokemusta ja nauttimaan samalla Suomen suvesta. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö! Tehdään yhdessä merkityksellinen kesä 2020!

Haemme nyt MAATILA- JA VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ Etelä-Pohjanmaan alueelle.

Tehtäviisi voi kuulua esim. vihertöitä, taimien istutusta sekä myöhemmin kesällä marjojen poimintaa. Työajat ovat yleensä arkisin klo 6–15 välillä, mutta lauantaivuorot ovat myös eri tilausten mukaan mahdollisia. On hienoa, jos voit aloittaa työt kesäkuussa ja työskennellä ainakin elokuun puoleen väliin saakka. Tarkemmista aloituspäivistä sekä työn kestosta voimme sopia myös erikseen.

Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi ja työkokemuksellasi ei ole väliä. Asenne ja halu tehdä töitä ratkaisee. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöiltä hyvää fyysistä peruskuntoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus edesauttavat työpaikalle siirtymisessä.

Tartu tilaisuuteen ja pelasta Suomen kesä! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian. Kerro, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään voit työskennellä. Haastattelemme jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Haluatko tutustua meihin tarkemmin? Tsekkaa @personalhusetfinland

Tsemppiä työnhakuun!


Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä