(Poistunut julkaisusta)

Maatila - ja vihertyöntekijät, Pirkanmaa
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Nyt on Sinulla mahdollisuus kerätä arvokasta työkokemusta ja tehdä työtä jolla on tarkoitus. Etsimme aktiivisia ja reippaita kausityöntekijöitä ympäri Suomen. Tämä on työ, jossa pääset hankkimaan työnantajien arvostamaa kokemusta ja nauttimaan samalla Suomen suvesta. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö! Tehdään yhdessä merkityksellinen kesä 2020 #hyväätyötä.


Haemme nyt MAATILA – JA VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ Pirkanmaan alueelle.

Tehtäviisi voi kuulua esim. vihertöitä, taimien istutusta sekä myöhemmin kesällä marjojen poimintaa. Työajat ovat yleensä arkisin klo 7–15 välillä. On hienoa, jos voit aloittaa työt jo toukokuussa ja työskennellä ainakin elokuun loppuun asti. Tarkemmista aloituspäivistä voimme sopia erikseen sekä työn kestosta. Meidän kauttamme on mahdollista jatkaa töitä myös kesän jälkeen.

Mitä odotamme sinulta?

Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi, työkokemuksellasi ja kielitaidollasi ei ole väliä. Asenne ja halu tehdä töitä ratkaisee. Ajokortti helpottaa työpaikalle siirtymisessä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Pääset määrittämään ansiotasosi omalla työpanoksellasi. Saat myös kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja! Majoitus tarjotaan tarpeen mukaan.

Tartu tilaisuuteen ja pelasta Suomen kesä! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Kerro, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään voit työskennellä. Kauttamme on mahdollisuus kokeilla eri aloja, ja haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiasi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Haastattelemme jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Haluatko tutustua meihin tarkemmin? Tsekkaa @personalhusetfinland

Tsemppiä työnhakuun!

Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä