(Poistunut julkaisusta)

Maatila-asiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Haemme Maatila-asiantuntijaa LähiTapiola Uudenmaan alueelle

LähiTapiola on johtava maatila-asiakkuuksien elämänturvayhtiö, joka tarjoaa näköalapaikan maa- ja metsätalouden asiakkaiden parissa. Visionamme on tarjota omistaja-asiakkaillemme turvallisempaa ja terveempää elämää.

Me arvostamme työntekijöitämme ja huolehdimme heidän osaamisesta, motivaatiosta ja jaksamisesta monin eri tavoin. Haluamme panostaa osaamisen kehittämiseen ja vastuulliseen johtamiseen ja tarjota henkilöstölle innostavan ja arvostetun työyhteisön.

Maatila-asiantuntijana toimit maatila-asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä ja tehtäväsi on turvata maatila-asiakkaidemme turvallisuus, terveys ja talous.

Tehtävä on vaativa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävä sisältäen maatila-asiakkuuksien kokonaisvaltaisen hoidon ja huolenpidon sekä uusasiakashankinnan. Etsimme joukkoomme innostunutta ja kehittymiskykyistä tekijää, jonka intohimona on maa- ja metsätalous.

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, elämänturvaajan asennetta, vahvaa myynnillistä otetta, kiinnostusta ja kehittymishalua digitaaliseen asiakaskohtaamiseen ja jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Työssäsi tarvitset ongelmanratkaisukykyä ja kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Olet myös hyvä tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä auttaa sujuva suomen ja ruotsin kielen taito. Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa koulutusta tai tutkintoa.

Tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen työn sekä erinomaisen työyhteisön ympärillesi, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri sekä työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme lisäksi hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta.

Lisätietoja antaa Myyntijohtaja Sari Lassila, puh 050 4098020

Työ edellyttää liikkumista alueyhtiön alueella ja oman auton käyttöä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä.

Lähetäthän hakemuksesi tällä hakulomakkeella 16.09.2018 mennessä