(Poistunut julkaisusta)

Maatila-asiantuntija
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Tehtävän kuvaus

LähiTapiola Lännen on kokonaisvaltaista elämänturvaa tarjoava vahinkovakuutusyhtiö. Henkilö-, maatila- ja yritysasiakkaat saavat vahinko- ja henkivakuuttamisen, sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Kumppaneidemme kautta tarjoamme myös työeläke- ja rahoituspalvelut. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän 20:sta itsenäisestä alueyhtiöstä. Toimialueemme on Rauma, Laitila, Uusikaupunki, Eura, Huittinen, Kokemäki, Harjavalta ja Nakkila. Kotipaikkamme on Rauma ja palveluksessamme työskentelee 100 finanssialan ammattilaista.
LähiTapiola Lännen hakee toimialueelleen asiantuntijaa maatilaliiketoimintaan. Työssäsi huolehdit maatila-asiakkaiden kokonaisvaltaisesta elämänturvasta. Teet uusasiakashankintaa ja kehität oman kannan asiakkuuksia tavoitteellisesti ja ammattimaisesti myynti-, toiminta- ja huolenpitomalleja noudattaen. Näin saavutat asetetut tavoitteet erikseen määritellyn tekemisen tason mukaisesti.

Odotamme sinulta

Tehtävä vaatii tietoa, ymmärrystä ja osaamista maatalouden toimintaympäristöstä. Sinun on kyettävä ajattelemaan monimuotoisten toimintaohjeiden ja standardien puitteissa. Olet aktiivinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on kokemusta ja/tai koulutusta tältä asiantuntija-alueelta. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän huippuosaajien joukossa. Pääset kehittämään ja kehittymään uudessa roolissa Lännen yritys- ja maatilaryhmässä. Tule mukaan rakentamaan kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Huomaathan, että hakemuksemme on kaksiosainen ja koostuu hakulomakkeesta ja lyhyestä videohaastattelusta. Videohaastatteluun pääset tämän linkin kautta

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Virpi Salminen, p. 040 842 2797: 13.3. klo 11-14 ja 14.3. klo 13-17 ja 23.3. klo 13-17, 19.3. klo 14-17, virpi.salminen@lahitapiola.fi tai liiketoimintajohtaja Kimmo Suomi 19.3.-25.3., kimmo.suomi@lahitapiola.fi.
Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella