Maataloustyöntekijä Seinäjoelle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2022

Maataloustyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme Härkähaka Oy:lle 1-2 maataloustyöntekijää osaksi kasvavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Kaikki yhteydenotot sekä hakemukset osoitetaan Eezyn yhteyshenkilölle. Yhteystiedot löytyvät hakuilmoituksesta. 

Härkähaka Oy on Kitinojalla toimiva lihakarjatila. Yritys on perustettu 2019, mutta sillä pitkä tausta toiminnasta vuosien takaa. Tilalla kasvatetaan lihakarjaa ja eläinten lukumäärä on tilanteesta riippuen 1000 molemmin puolin.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme ahkeria, motivoituneita ja hyvässä fyysisessä kunnossa olevia tekijöitä. Voit olla kokenut lomittaja, maatalousalaa opiskellut tai alasta yleisesti kiinnostunut tekijä. Odotamme tekijältä suoraselkäisyyttä oman työnsä hoitamisesta ja vastuunkantamista päivittäisessä tekemisessä. Työt keskittyvät eläinten ruokintaan ja niiden hyvinvoinnista huolehtimiseen. Työhön perehdytetään tilan omistajan puolesta. Tekijät tulevat toimimaan vastuullisesti omassa työssään, mutta apu on aina enintään puhelinsoiton päässä.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijalta aitoa kiinnostusta maatalousalasta ja eläintenhoidosta. Hakijalla tulee olla salmonellatodistus ennen töiden aloittamista. Eduksi katsomme kokemuksen alalta ja eläintenhoidosta. Tulet työssäsi käyttämään myös koneita, joten ymmärrys niiden mekaniikasta ja käytöstä on eduksesi. Alan tutkinto ei ole välttämättömyys. Ennen kaikkea odotamme hakijoilta asennetta työn tekemiseen.

----------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen menestyvältä tilalta ja palkkauksen tekijän osaamisen mukaan. Töitä on tarjolla vähintään viitenä päivänä viikossa 07.00-12.00, mutta halutessasi ja kokemuksesi mukaan töitä on tarjolla kokopäiväisesti vuoden ympäri.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi TÄSTÄ.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 21.01.2022.
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan heti.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tommi Hakanpää
050 476 2039
Eezy Henkilöstöpalvelut

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548854
  • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki