(Poistunut julkaisusta)

Maatalouslomittaja (Hämeenkyrö)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Asiakkaamme Hämeenkyrön Jumesniemessä etsii maitotilalleen

MAATALOUSLOMITTAJAA

tekemään vapaapäiviä ja lomia. 

Työtehtäviin kuuluu

  • lypsytyö ja vasikoiden juotto
  • rehujen jako (isäntä tuo traktorilla rehut pöydälle, josta ne on helppo jakaa)
  • parsien siivous ja kuivitus
  • kiiman tarkkailu/seminologin tilaus
  • yleinen lehmien hyvinvoinnin ja terveyden tarkkailu

Tilalla on vajaat 40 lypsävää lehmää, eri ikäisiä vasikoita sekä nuorkarjaa. Lypsyä helpottaa lypsykiskot parsinavetassa ja lypsy tehdään viidellä lypsy-yksiköllä.

Työpäivä on kaksiosainen: aamuvuoro noin klo 5-8 ja iltavuoro noin klo 16-19. Poikimiset ja muut yllättävät tilanteet saattavat lisätä työaikaa. Töitä on arviolta 5-8 päivää kuukaudessa.

Valittavalta henkilöltä edellytetään lypsytaitoa, eläintenkäsittelytaitoa, luotettavuutta sekä suomen kielen taitoa. Oma auto on tehtävän hoitamiseksi välttämätön.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita pikaisesti hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=228 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.