Maatalouskoneasentaja Huittisiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Atula Huoltopalvelut Oy on maatalous, maanrakennus- ja metsäkoneiden valtuutettu merkkikorjaamo ja varaosajälleenmyyjä, jolla on toimipisteet Loimaalla, Huittisissa, Maskussa ja Vahdolla. Korjaamomme palvelee asiakkaita myös kentällä.

Huittisten toimipisteessä painottuu Agco Suomi Oy:n edustamien merkkien (mm. Valtra-, Fendt- traktori sekä Sampo Rosenlew -leikkuupuimurit) sekä Komatsu -maanrakennuskoneiden huolto- ja varaosamyynti. Lisäksi meillä on Huittisissa Hydroscandin edustus ja teemme hydrauliasennelmat paikan päällä odottaessa. 

Etsimme vahvistukseksi maatalouskoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu:

 • Perushuoltotyöt pääasiassa Valtra -traktoreihin ja Sampo Rosenlew -leikkuupuimureihin: öljyn- ja suodattimien vaihdot, hihnojen vaihdot jne. huoltolistojen mukaisesti
 • Omien töiden kirjaaminen
 • Yhteistyö muiden tiimin jäsenten kanssa ja heidän töissään avustaminen tarpeen mukaan
 • Yksinkertaiset korjaustyöt kokeneempien asentajien työparina / ohjauksessa

 

Riittävä tekninen osaaminen ja perushuoltotyössä tarvittavat mekaaniset taidot ovat edellytyksenä asentajan tehtäviin. Rauhallisuus, keskittymiskyky sekä pitkäjänteisyys ovat eduksesi. Pystyt yhteistyöhön muiden kanssa, olet oma-aloitteinen ja teet annetut tehtävät huolellisesti loppuun saakka. Perus atk-taidot vaaditaan. Mikäli ala kiinnostaa ja olet oppimiskykyinen ja -haluinen laita hakemusta tulemaan, etenemismahdollisuuksiakin on. Myös oppisopimuskoulutus alalle on mahdollinen.

Tarjoamme siistit uudet työtilat ja välineet, mukavan työyhteisön ja tuen työhösi. Tule mukaan joukkoomme!

 

Työaika on kokoaikainen (37,5 h /vko), pääasiassa työaika on arkisin klo 8- 16, mutta olet valmis joustamaan työajoissa tilanteen niin vaatiessa. Työtä voi olla sekä korjaamolla että kentällä.

Palkkaus: sovitettavissa osaamiseesi /esitä toiveesi

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva (6kk koeaika), ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan Autoalan kaupan- ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 10.05.2021.

----------

Lisätiedot:

Atula Huoltopalveluiden pyynöstä kaikki yhteydenotot Eezyn kautta kiitos!

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Markus Muurinen
Eezy Henkilöstöpalvelut
0447050894
markus.muurinen@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1447970
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Huittinen