Maatalousharjoittelija / Maataloustyöntekijä
Apetit Ruoka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun kasvamaan ruoka-alan asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt Säkylään Räpin koetilalle 

Maatalousharjoittelijoita / Maataloustyöntekijöitä


Räpin koetilalla sinulla on mahdollisuus suorittaa maatila- tai erikoistumisharjoittelu tai muutoin vahvistaa ammatillista osaamistasi koetoiminnan ja maatalouden parissa. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset koetoimintaan liittyvät tehtävät sekä maatilan käytännön työt.

Toivomme sinulta kiinnostusta koetoimintaa ja maatilan peltoviljelyä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännönläheistä asennetta ja vähintään B-ajokorttia. Katsomme eduksi kokemuksen maatalouden työtehtävissä, mutta sitäkin tärkeämpää on aikaansaava ote ja halu kehittää itseään. Ennen harjoittelun alkua sinulla tulee olla suoritettuna kasvinsuojelututkinto.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla mukana koetoiminnassa ja kehittää osaamistasi maatalouden haasteellisella kentällä. Työssäsi pääset tutustumaan monipuolisesti vihannesviljelyyn Räpin laajan kasvivalikoiman myötä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Tehtävät soveltuvat ensisijaisesti maatalousalan yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Työt alkavat huhti-toukokuussa ja päättyvät elo-syyskuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tutkimusagronomi Maria Pero puh. 0504089972.

 

Lisätietoa Räpin koetilasta löydät verkkosivuiltamme: https://apetit.fi/hyvinvointia-kasviksista/satakuntalaisen-viljelyosaamisen-pioneeri/

Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian, viimeistään 7.3.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://apetit.fi/yritys/tule-meille-toihin/

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot