(Poistunut julkaisusta)

Maastomittauksen harjoittelija
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme kaukolämpöverkkojen maastomittaukseen harjoittelijaa ajalle 4.5.-31.8.2020. Työpisteenäsi toimii Itä-Vantaalla sijaitseva Suomen suurin jätevoimala. Työskentelet osana maastomittauksen ryhmäämme osallistuen kaukolämpö- ja sähköverkkoon liittyviin maastomittauksiin ja kartoituksiin. Toimimme mm. verkonsuunnittelun, -rakentamisen ja -dokumentoinnin tukena.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä

  • Olet maanmittausalan opiskelija ja sinulla on ajokortti
  • Työskennellessäsi niin kaivannoissa kuin editointityössäkin olet tarkka, omatoiminen ja huolellinen
  • Aiempi työkokemus maastomittauksista on sinulle eduksi, joskaan ei edellytys

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat maastomittauksen esimies Kai Kärkkäiseltä sähköpostitse kai.karkkainen@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 336 4129.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 16.2.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrytointimessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.2020 klo 10 alkaen! Olemme paikalla #energiajengiläistemme kanssa kertomassa kesätyömahdollisuuksistamme! Ja seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!