(Poistunut julkaisusta)

Määrittelyn asiantuntija
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haemme Helsinkiin MÄÄRITTELYN ASIANTUNTIJAA työskentelemään osana 14 hengen asiantuntijatiimiä.

Määrittelyn asiantuntijana tulkitset ja kuvaat monimutkaisetkin liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset, jotta tekninen kehitystiimi voi implementoida ratkaisun toimitusprojektissa laadukkaasti ja yhdenmukaisesti. Tyypilliseen työviikkoosi kuuluu palavereita ja työpajoja, tarpeiden läpikäyntiä tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien ja asiakkaan kanssa sekä käyttötapausten ja dokumentaation kirjoittamista. Sparrauskavereinasi tiimissä on muita määrittelijöitä.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on aiempaa kokemusta määrittelytyöstä ja tulkkina toimimisesta teknisen tiimin ja asiakkaan välissä. Haluat oppia ja ymmärtää liiketoiminta-aluetta, jotta keskustelut asiakkaan kanssa ovat mahdollisimman luontevia. Ketterät menetelmät ja SAFen hyödyntäminen ovat sinulle tuttuja. 

Meillä saat vastuuta juuri niin paljon kuin olet valmis kantamaan. Tiimi koostuu monipuolisista ammattilaisista, ja tarkempi toimenkuvasi tulee muovautumaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Menestyt tehtävässä, jos olet 

  • perusteellinen ja analyyttinen etkä tyydy liian helppoihin tai itsestään selviin ratkaisuihin
  • olet mieluummin huolellinen ja tarkka kuin liian nopea
  • työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja sinulla on halua ja kykyä asettua sekä asiakkaan että kehittäjien asemaan
  • sinulta löytyy myös rutkasti halua jatkuvaan itsesi kehittämiseen
  • viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomenkielellä.

Valittavalle henkilölle tullaan teettämään perusmuotoinen henkilöturvaselvitys, jonka läpäiseminen on työssä toimimisen edellytys. 

Miksi Digia?

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö ja meillä on mahdollisuus tarjota monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Digiarkesi sujuu projektitiimin ja esimiesten tuella. Annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat ympärillesi tietenkin ammattitaitoiset tiimikaverit, joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut, kuten esimerkiksi lomamökit hissilippuineen ja golf-oikeuksineen (Vierumäki, Tahko, Ruka) ja hammashoitoetuuden sekä monia muita, joista kerromme sinulle tapaamisen yhteydessä lisää.  

Hae 26.6.2019 mennessä! Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. 


Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, June Poikselkä vastaa niihin mielellään joko puhelimitse numerosta 050-5319 423 tai sähköpostitse june.poikselka(at)digia.com.