(Poistunut julkaisusta)

Määrittelyn asiantuntija
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Haemme tiimiimme motivoitunutta

MÄÄRITTELYN ASIANTUNTIJAA

eläkevakuuttamisen toimialalle Helsinkiin.

Määrittelyn asiantuntijana tulkitset ja kuvaat monimutkaisetkin liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset, jotta tekninen kehitystiimi voi implementoida ratkaisun toimitusprojektissa tai jatkuvassa palvelussa laadukkaasti, yhdenmukaisesti ja suoraviivaisesti. Tyypilliseen työviikkoosi kuuluu palavereita ja työpajoja, tarpeiden läpikäyntiä arkkitehdin ja asiakkaan kanssa sekä käyttötapausten ja dokumentaation kirjoittamista. Halutessasi voit käyttää osan viikostasi myös testitapausten tekemiseen testaajien tukena. Teet tiivistä yhteistyötä kehittäjien, arkkitehtien ja asiakkaan kanssa, ja sparrauskavereiksi löytyy useita tiimin testaajia ja määrittelijöitä.

Sinulla on aiempaa kokemusta määrittelystä ja tulkkina toimimisesta teknisen tiimin ja asiakkaan välissä. Teknisesti tunnet ainakin jonkin ohjelmointi- tai skriptauskielen kiitettävästi ja sanastostasi löytyy termejä kuten XML / FTP / JSON / SOAP. Haluat oppia ja ymmärtää liiketoiminta-aluetta, jotta keskustelut asiakkaan kanssa ovat mahdollisimman luontevia. Huolellinen suomen kielen ilmaisutaito on myös tehtävässä tärkeää, koska käyttötapaukset ovat suomeksi.

Henkilönä olet perusteellinen ja analyyttinen, etkä tyydy liian helppoihin tai itsestään selviin ratkaisuihin. Olet mieluummin huolellinen ja tarkka kuin liian nopea. Tietyn toiminnallisuuden läpivienti edellyttää sinulta asioiden etukäteistä selvittelyä, oma-aloitteisuutta ja avoimien asioiden edistämistä. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja sinulla on kykyä asettua sekä asiakkaan että kehittäjien asemaan. Ja koska kaikki tieto ja osaaminen ei suinkaan tule äidinmaidossa, sinulta löytyy myös rutkasti halua jatkuvaan itsesi kehittämiseen.

Meillä saat vastuuta juuri niin paljon kuin olet valmis kantamaan. Tiimi koostuu monipuolisista ammattilaisista, ja tarkempi toimenkuvasi tulee muovautumaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Erilaisia työtehtäviä ja -vaiheita tarjoutuu varsin laaja-alaisesti ja vaikutat niihin itse. Työskentelypaikkanamme on Ruoholahti. Diiliin kuuluvat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten sairauskuluvakuutus ja hammashuolto, sekä joustavan työnteon edellytykset.

Hae 20.1.2019 mennessä! Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Liisa Onninen vastaa niihin mielellään puhelimitse numerosta 046 9220056 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@digia.com.