(Poistunut julkaisusta)

Määrittelijä
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Barona IT - Community of brave pioneers. Barona IT on digitalisaation mahdollistaja eri toimialojen asiakkailleen sekä tutkitusti yksi alan arvostetuimmista työnantajista Suomessa. Työllistämme vuosittain satoja asiantuntijoita asiakkaidemme projekteihin ympäri Suomen. Projekteissamme pääset mullistavien ohjelmistojen, metodien ja käytäntöjen parissa. Olemme rakentaneet Bitcares-ohjelman työntekijöillemme, jonka avulla tuemme työntekijöidemme ammatillista kehitystä ja työhyvinvointia, sekä tarjoamme uramahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla.

Haemme nyt Helsinkiin

Määrittelijää

Tehtävässä toimit finanssialan alustauudistushankkeessa ja olet mukana kehitysprosessin kaikissa vaiheissa; pohjustat uusia ratkaisuja liiketoiminnan kanssa, jalostat niitä ratkaisukuvauksiksi ja lopulta määrittelyiksi sovelluskehittäjille. Tuet kehittäjiä ja testaajia tarpeen mukaan heidän työssään toimien liiketoiminnallisena asiantuntija. Työskentelet yhteistyössä useiden tiimien kanssa.

Odotamme, että osaat kuvata toiminnalliset ja ei-toiminnalliset vaatimukset järjestelmälle ja tunnet yleisimmät kuvausmenetelmät ja välineet.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja henkilövalinta tehdään heti soveltuvan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Saviluoto, Senior Consultant, IT Talent Acquisition (040 869 0180/ ville.saviluoto@barona.fi).

Huomioithan, että teetämme tehtävään valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen henkilön suostumuksella.