(Poistunut julkaisusta)

Määrittelijä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme Jyväskylään tai Helsinkiin määrittelijää etuusasiakirjatuotannon ja arkistoinnin tietojärjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon.

Työskentelet Asiakirjatuotantoryhmässä, joka vastaa Kelan etuusasiakirjatuotannon ja arkistoinnin (päätökset, kirjeet ja lomakkeet) järjestelmistä ja toiminnan kehittämisestä.

Tehtäviisi sisältyy ryhmän vastuualueelle kuuluvien järjestelmien rakentamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon liittyviä määrittelytöitä. Osallistut myös tarpeiden kartoittamiseen ja priorisointiin sekä vastaat niiden määrittelystä omalla vastuualueellasi. Lisäksi osallistut Kelan etuusasiakirjatuotannon prosessien kehittämiseen, toimit vahvasti ideoijana ja vaikuttajana. Teet jatkuvasti läheistä yhteistyötä Kelan etuuksista vastaavien tahojen ja teknisten ICT-ammattilaisten kanssa. 

Sinulla on kokemusta määrittelytehtävistä. Sinulla on myös riittävästi osaamista tietojärjestelmien rakentamisesta, jotta kykenet hahmottamaan asioita sekä liiketoiminnallisesta että teknisemmästä näkökulmasta.  Myös kokemus ketterästä kehittämisestä auttaa sinua tässä tehtävässä.

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta sähköisen asiakirjahallinnan alueelta.

Hahmotat eri kokonaisuuksien välisiä riippuvuuksia ja pystyt haastamaan tapoja, joilla ratkaisuja tehdään. Näissä tehtävissä hyvät yhteistyötaidot ja selkeä ilmaisukyky ovat välttämättömiä. Osaat siis tuoda asioista keskeiset kohdat esiin tiiviisti ja ymmärrettävästi. Lisäksi osaat työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja siedät keskeneräisyyttä koko ajan kehittyvällä alalla.

Edellytämme ICT-alan korkeakoulututkintoa tai muuta korkeakoulututkintoa ja riittävää osaamista. Edellytämme yli 2 vuoden työkokemusta alalta.

Tarjoamme työn tekemiselle sitoutuneen ryhmämme tuen, joustavat puitteet, jotka mahdollistavat eri elämäntilanteiden yhteensovittamisen sekä kattavat työterveyden palvelut. Kerro hakemuksessa palkkatoiveesi.

Lisätietoja antavat Anu Lantonen, p. 050 593 3096 ja Sami Koponen, p. 040 160 3606.

  • viitekoodi U0618-398
  • viimeinen hakupäivä 21.6.2018

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.