MÄÄRITTELIJÄ, SIEBEL CRM
Nice-business Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on it-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme palkitsevan työskentelymallin kokeneille it-ammattilaisille. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi


 Haemme
 
 MÄÄRITTELIJÄ, SIEBEL CRM
 
 
pitkäaikaiseen asiakashankkeeseen pääkaupunkiseudulle kuvaamaan vaatimusmäärittelyitä CRM-järjestelmien alueelle. Määrittelijä toimii aktiivisena toimijana hankkeessa ja selvittää liiketoiminnan käyttäjien ja prosessin omistajien kanssa yhteistyössä tarpeita tulevaisuuden CRM-järjestelmän toteuttamiseksi.


 Odotamme sinulta

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien toimintaan, dataan sekä muihin vaatimuksiin liittyvien tarpeiden keräämisestä fasilitoinnin keinoin sekä osaamista IT-alan käytäntöjen mukaisista kuvausmenetelmistä ja työkaluista. Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta Siebel CRM:stä. Salesforce kokemusta katsotaan eduksi.
 
 Työskentelet useiden sidosryhmien kanssa ja toiminnassasi korostuvat hyvät sosiaaliset taidot, yhteistyökyky sekä järjestelmällinen työote. Pystyt ohjaamaan erilaisia kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita ratkaisukeskeisesti suomen kielellä. Etsimme ennen kaikkea kädet savessa -asenteella olevaa määrittelijää, jolla on intoa uusiin haasteisiin!
 
 Tarjoamme sinulle
 
 
Tarjoamme sinulle paikan osaavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ratkaisujemme kehittymiseen ja tapaamme toimia. Meillä on ammatilliseen kasvuun kannustava ilmapiiri, joustavat työnteon edellytykset ja mukava tekemisen meininki. Uudet kollegasi odottavat sinua - rakennetaan yhdessä onnistumisen elämyksiä!

Työ tehdään korona-aikana kotitoimistolta. Kyseessä on pitkäaikainen asiakashanke, jonka kesto voi ylittää korona-ajan rajoitusten keston. Valmius tehdä töitä myöhemmin asiakkaan tiloissa Helsingissä katsotaan eduksi.
 
 Kiinnostuitko? Ole rohkeasti meihin yhteydessä!
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, p. 050 5922164 tai sähköposti juha.hyvarinen@nico.fi
 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti ja muistathan kuvata Siebel CRM ja määrittelykokemuksesi tarkasti CV:ssäsi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421943
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 6.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Juha Hyvärinen (juha.hyvarinen (a) fujitsu.com)
  • Puhelin: 0505922164
  • Sijainti: Helsinki