(Poistunut julkaisusta)

Määrittelijä / sähköisten palvelujen kehittäjä
Conversatum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Conversatum Oy on virkeä ja energinen 10-vuotias yritys, jossa intohimonamme on auttaa   asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämiseen sekä IT:n hyödyntämiseen ja hallintaan liittyvissä asioissa. Asiakkaitamme ovat niin pk-yritykset kuin valtionhallinto. Nyt tarvitsemme lisää tekijöitä asiakasprojekteihimme.

Oletko jo osaava määrittelijä, mutta kiinnostunut laajentamaan osaamistasi?

Määrittelijänä luot asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden vaatimusmäärittelyn siten, että tehdyn määrittelyn perusteella voidaan tehdä IT-hankinta ja käynnistää kehittämisprojekti. Vaatimusmäärittely antaa selkeän kokonaiskuvan liiketoiminnasta vastaaville ja toisaalta kuvaa formaalisti kehitettävän järjestelmän ohjelmistoratkaisun suunnittelua varten.

Olet työssäsi suorassa vuorovaikutuksessa asiakkaan ja sidosryhmien kanssa työpajoissa. Työpajojen perusteella kokoat dokumentaatiota sekä itsenäisesti että työparin kanssa. Pidät asioiden työstämisestä yhdessä ja osaat ohjata asiakasta ja samalla huolehtia, että lopputulokset saavutetaan sovitussa aikataulussa. Analyyttinen lähestymistapa on välttämätön mm. UML-kuvausten laatimisessa. 

Uuden työntekijän tehtävänkuvaa täsmennetään hänen osaamisensa ja profiilinsa mukaisesti. Meillä on ahkera, toimeen kuin toimeen tarttuva henki ja yhdessä tekemisen kulttuuri, matala hierarkia ja tiivis työyhteisö, jossa on helppoa saada ajatuksensa kuuluville. Jokainen osallistuu useisiin erilaisiin tehtäviin ja oletamme sinunkin olevan kiinnostunut laajentamaan osaamistasi vähitellen esimerkiksi asiakkaan toimintaprosessien, tietojen ja järjestelmien muodostaman kokonaisuuden kehittämistehtäviin (ns. kokonaisarkkitehtuuri). Voit saada työksesi myös mm. palveluiden konseptoinnin, hankesuunnittelun, muutosjohtamisen ja palveluiden tuotteistuksen tehtäviä. Työn kautta pystyt laajentamaan ammatillista osaamistasi vahvasti.

Odotamme sinulta

  • kokemusta IT-hankkeista ja ohjelmistokehityksestä

  • kokemusta vaatimusmäärittelystä

  • UML-kuvausten ja mallinnusvälineiden tuntemusta

  • sujuvaa suullista ja kirjoitettua suomen kielen taitoa.

Arvostamme lisäksi kokemusta joistakin seuraavista

  • konsultoiva työskentely

  • prosessien kuvaaminen ja kehittäminen

  • palvelumuotoilu, palveluiden kehittäminen ja konseptointi

  • yritys/kokonaisarkkitehtuuri (esim. TOGAF, JHS179, Kartturi)

  • tarjouspyyntöjen ja tarjousten käsittely.

Tarjoamme työn aktiivisessa yrityksessä monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien ja asiakkaiden parissa ja mahdollisuuden olla tekemässä yhä toimivampaa Suomea. Työskentely tapahtuu pääasiassa toimipisteessämme Helsingin Kampissa ja asiakastapaamisten osalta asiakkaiden tiloissa, jotka ovat yleensä pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja antavat Jaakko Wegelius, puh. 040 523 3580 ja Jaroslaw Skwarek, puh. 040 536 5711. Mahdolliset yhteydenotot mieluiten arkisin klo 15.30-17.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 10.6. palkkapyyntöineen osoitteeseen rekry@conversatum.fi.

Lisätietoa rekrytoinnista on myös osoitteessa www.conversatum.fi/rekry/

Avainsanat: määrittelijä, vaatimusmäärittelijä, konseptoija, service designer, palvelumuotoilija, tuotteistaja, kokonaisarkkitehti