(Poistunut julkaisusta)

Määrälaskija pintakäsittelyn pariin, LTU Group Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme LTU Group Oy:lle määrälaskijaa pintakäsittelyprojektien pariin. Tässä on loistava tilaisuus kehittyä määrälaskennan ammattilaiseksi sekä päästä osaksi rentoa ja lämminhenkistä työyhteisöä. Tehtävässä menestymisessä tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Mikäli hallitset prosenttilaskut eivätkä numerot saa päätäsi pyörälle, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Toimenkuvaasi määrälaskijana kuuluu neliöiden laskeminen ja hinnoittelu, tarjouslaskenta sekä asukasmuutostöihin liittyvien tarjousten tekeminen. Päivittäisessä työssäsi hyödynnät JCAD-ohjelmistoa ja Exceliä. Toimit yhteyshenkilönä työnjohtajien ja rakennusliikkeiden välillä ja sinulla on omia asiakkuuksia, joista vastaat.Tarjoamme


* Vakituisen työsuhteen
* Osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen tehtävään
* Hyvät kehitysmahdollisuudet

TYÖNKUVA

* Määrälaskenta ja hinnoittelu
* Tarjouslaskenta
* Kommunikaatio työnjohtajan ja rakennusliikkeen välillä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Hyvät MS Office -taidot, erityisesti Excel
* Matemaattinen osaaminen
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsomme ymmärryksen rakennuspiirustuksista ja määrälaskentaohjelmista (JCAD) sekä pintakäsittelyalan tai muun rakennusalan tutkinnon.

Etsimämme henkilö on:


* Huolellinen
* Yhteistyökykyinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä LTU Group Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
LTU Group Oy{target="_blank"} on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla. Kokonaisvaltainen laatumme muodostuu tasokkaasta työnjäljestä, pitävistä aikatauluista, työturvallisuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Palkittuna alan edelläkävijänä ja asiakkaidemme vahvana kumppanina kehitämme jatkuvasti uusia, tehokkaampia toimintamalleja. Myös tulevaisuudessa asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä lopputulokseen.