(Poistunut julkaisusta)

Määrälaskija, Itab Finland Oy
Itab Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Etsimme asiakkaallemme ITAB Finland Oy:lle Vaajakoskelle myynnin tukeen

MÄÄRÄLASKIJAA

ITAB on yksi Euroopan johtavista myymäläkonseptien, kassapöytien, valaistuksen, sisustusten ja myymäläkalusteiden toimittajista. ITAB on erikoistunut inspiroivien, käytännöllisten ja tehokkaiden myymäläympäristöjen suunnitteluun. Konsernin myyntitoimistoja sijaitsee yli 30 maassa ja heillä on noin 20 omaa tuotantolaitosta eri puolilla Eurooppaa sekä Kiinassa. Lisätietoja yrityksen nettisivuilta osoitteesta: https://itab.com/fi/

Määrälaskijan rooli on tärkeä myynnin tuen tehtävä, jossa teet vahvaa yhteistyötä asiakkuusvastaavan, tilaajan, suunnittelijan ja asentajien kanssa. Tehtäviisi kuuluu laskea ja syöttää oikeat kalustetiedot järjestelmään tarjouksen tekoa varten. Työ vaatii tarkkuutta ja joustavuutta, sillä tilausta muokataan tarvittaessa aina toimitukseen asti. Määrälaskijana vastaat kustannustehokkaasta ja asiakasvaatimusten mukaisesta laskennasta. Työ ei vaadi teknistä osaamista, sillä tehtävään annetaan hyvä perehdytys.

Odotamme sinulta:
- jonkin verran kokemusta myynnin tuen / asiakaspalvelutehtävistä
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi)
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja palveluhenkistä asennetta
- hyviä IT-taitoja, etenkin Excel (CRM ja CAD osaaminen katsotaan eduksi)
- huolellista ja tarkkaa otetta sekä hyvää paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle työhyvinvointia edistäviä etuja sekä ammattitaitoisen tiimin tuen ja perehdytyksen. Jos koet olevasi etsimämme tarkka persoona, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:in nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy sunnuntaina 09.02.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Emmi Leppänen, 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi