Maarakennustyöntekijä kesätyö
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2021

Etsimme asiakasyrityksillemme Keski-Suomeen maarakennustyöntekijöitä kesän 2021 työmaille.

Työtehtävät: Monipuolisia maarakennustyömaiden tehtäviä, esimerkiksi konekuskin apuna perämiehenä olemista, lapiohommaa, peitteiden levitystä tai liikenteenohjausta.

Työmaat: Rakennusten pohjien tekoa, pihojen laittoa tai tietyömaita.

Töiden aloitus ja kesto: Työt alkavat kesän koittaessa ja työsuhteiden kestot vaihtelevat lyhyistä ja nopeista keikoista koko kesän ja syksyn kestäviin pesteihin.

Aiempi kokemus ja kortit: Toivomme joko maarakennusalan koulutusta tai töiden kautta hankittua aiempaa kokemusta maarakennustehtävistä. Työturvallisuuskortti ja Tieturva 1 ovat edellytys työmaille pääsyyn.

Eduksi haussa: Lasereiden käyttötaito ja kuvien lukutaito ovat iso etu, samoin bc-ajokortti. Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan työssä.

Miksi Sihdille: Meillä pääsee tekemään töitä mukavissa työporukoissa, saa hyvät työvarusteet käyttöön ja maksamme palkat niin kuin kuuluukin. Kun työt työmaalla ovat loppumassa, pyrimme löytämään työntekijöillemme uuden työmaan. Maarakennuskauden päättyessä
maarakennustyöntekijöillä on mahdollisuus työllistyä kauttamme rakennusalan tehtäviin.

Hakeminen: Hae paikkaa osoitteessa sihti.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä aikaile!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444082
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miikka Hintikka (miikka.hintikka (a) sihti.fi)
  • Puhelin: 0504444426
  • Sijainti: Jyväskylä