(Poistunut julkaisusta)

Maarakennuksen työpäällikköharjoittelija, Eltel Networks
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Asiakkaamme Eltel Networks hakee joukkoonsa maarakennuksen työpäällikköharjoittelijaa Uudenmaan alueelle sähköverkkojen rakentamisprojektiin. Pääset kehittymään alan ammattiseksi rennossa työporukassa ja alan ammattilaisten ohjauksessa. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti opintojesi ohessa. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja laita hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääse tutustumaan työpäällikön tehtäviin ja avustamaan heitä heidän työssään. Monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu paljon erilaisia tehtäviä niin toimistolla kuin työmaalla. Tarjoamme sinulle tämän lisäksi mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisena opintojen ohessa.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia alan ammattilaisilta
* Mukavan ja rennon työporukan
* Mahdollisuuden työskennellä kevään ja syksyn osa-aikaisena opintojen ohessa ja kesän kokoaikaisena


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Pääasiallinen työtehtävä on tukea työpäällikköä hänen työssään
* Laskutukseen sekä työmaatilausten valmisteluun ja vastaanottoon liittyvät tehtävät
* Alihankkijoiden kanssa toimiminen
* Työmaapäälliköiden kesälomatuuraukset osaamisen mukaan

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutus (AMK/DI) tai opinnot vielä kesken
* Sujuva suomen kielen taito
* Hyvät MS Office taidot
* Oma auto ja ajokortti


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen ja oppimishaluinen
* Kiinnostunut työskentelemään maarakennuksen parissa
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: vuoden loppuun, jatko mahdollinen
* Sijainti: Vantaa / Uusimaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltel Networksin puolesta puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita läpi saapumisjärjestyksessä. Haku on auki sivuillamme 31.3.2020 saakka.
MUUTA TIETOA
Eltel Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.