(Poistunut julkaisusta)

Määräaikaisia satamatyöntekijöitä
Multi-Link Terminals Ltd Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Haemme toimintamme laajentuessa työntekijöitä Hankoon Koverharin satamaan, jossa osallistumme kaasuputkiprojektiin.

Työtehtävät koostuvat erilaisista satamassa tapahtuvista töistä, keskittyen Koverharissa betonipinnoitettujen kaasuputkien käsittelyyn.

Kyseessä on projektityö, jossa työmäärät painottuvat eri ajanjaksoille vaihtelevasti noin 12 kuukauden aikana. Tässä vaiheessa projektia työtä tehdään aluksi päivävuorossa ja aikataulun tiivistyessä siirrymme vaiheittain vuorotyöhön myös öisin ja viikonloppuisin.  

Aikaisempi kokemus satamatöistä tai työkoneiden ajosta ei ole vaatimus mutta katsotaan eduksi. Töitä tehdään ulkona, joten reipas mutta tarkka ote työhön on olennaista. Työtehtäviä on erilaisia, joissa osa operaattoreista käyttää työkoneita kuten mobiilinostureita, kurottajia ja vetomestareita. Osa työntekijöistämme on näyttöhenkilöitä konekuljettajille sekä putken tarkistajia/scannaajia, jossa toiminnan tai laadun poikkeamat raportoidaan ja erotellaan.

Hyvä fyysinen kunto, luotettavuus ja joustavuus ovat myös ominaisuuksia, joita katsomme eduksi työntekijöitä valittaessamme. Koska työmaamme on kansainvälinen, vähintäänkin auttava englanninkielen taito on tehtäviä soviteltaessa eduksi.

Perehdytämme jokaisen tulevaan työhönsä. Sopiville henkilöille koulutamme raskaiden työkoneiden käytön turvallisessa mutta todellisessa toimintaympäristössä.

Tarjoamme eri tyyppisiä työsuhteita riippuen projektin edistymisestä sekä työntekijän sopivuudesta.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen sähköpostiosoitteeseen hanko.rekry@mlt.fi , niin otamme sinuun yhteyttä pikaisesti. Lisäkysymykset onnistuvat helpoiten sähköpostitse. Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä ensisijaisesti sähköpostiosoitteesta hanko.rekry@mlt.fi tai henkilöstövastaavaltamme Johan Sjöblom (suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi) numerosta 0207 460 222 arkisin klo 0900-1000.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Työt alkavat koulutus- ja perehdytysjakson päätteeksi joulukuun alkupuolella 2018.