(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019
Wermundsen Oy on tekniikan- ja elintarvikealan kauppakonserni. Wermundsen Oy myy, maahantuo ja valmistaa teknisiä komponentteja, vaakoja, kaupan alan laitteita ja tarvikkeita, elintarviketeollisuuden koneita sekä sähkö- ja automaatiokeskuksia.
Wermundsen-konserni koostuu kolmesta eri yrityksestä, joiden pääliikealueita ovat teknisten komponenttien maahantuonti ja myynti, kaupan ala ja elintarviketeollisuus sekä rakennus- ja raskasteollisuus. Kuulumme markkinajohtajiin jokaisella liikealueellamme ja panostamme asiakastyytyväisyyteen sekä tekniseen asiantuntemukseen.
Toimintamme keskiössä ovat korkealaatuiset tuotteet, nopeat toimitusajat sekä asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta.
Suomen lisäksi meillä on toimipisteitä Venäjällä ja Virossa.

 

Etsimme akuutisti tiiviiseen ammattilaisporukkaamme reipasta ja innokasta

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen ja kokoaikaiseen vuokratyösuhteeseen elokuun loppuun saakka.

Päivittäisissä tehtävissäsi huolehdit pakkaamisesta ja keräilystä työntömastotrukilla päivittäisten tilausten mukaan. Työhösi sisältyy osaamisesi karttuessa myös lähetysten vastaanottoa, tarkistamista ja muita sovittuja tehtäviä. Toivomme, että voit aloittaa tehtävissäsi vielä maaliskuun aikana!

Odotamme sinulta

-  kokemusta työntömastotrukin käytöstä (myös vastapainotrukin käyttökokemus on eduksi).
-  vähintään vuoden verran kokemusta varastotehtävistä.
-  hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta työtehtävien hoidossa.
-  erinomaista suomen kielen taitoa ja perus IT-taitoja.
 
Arvostamme

-  positiivista ja joustavaa asennetta
-  hyvää rutiininsietokykyä sekä huolellisuutta
-  hyviä tiimityöskentelytaitoja
 
Tehtävä täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten kerro meille välittömästi miten hyvin sinä sopisit tähän tehtävään. Valitse vierestä HAE ja rekisteröi ajantasainen cv:si. Toteutamme haun yhteistyössä Manpowerin kanssa ja sinut palkataan Manpowerin palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.