(Poistunut julkaisusta)

Määräaikainen tuotantotyöntekijä Uuteenkaupunkiin
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt riveihimme vastuuntuntoista ja oma-aloitteista

 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

määräaikaiseen työsuhteeseen Uudenkaupungin yksikköömme.

 

Työ sisältää alueen siisteyteen ja järjestykseen liittyviä erilaisia ja vaihtelevia töitä. Työhön kuuluu toimistotehtäviä, käsittelykeskukseen saapuvien erilaisten materiaalien vastaanottoa, käsittelyä ja loppusijoitusta. Vaihtelevien töiden vuoksi toivomme omatoimisuutta, aktiivista työotetta, hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuslähtöistä työskentelyotetta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työ edellyttää tekijältään ystävällistä ja jämäkkää asiakaspalveluotetta. Tehtävää varten suoritetään työhöntulotarkastus ja huumetesti.

 

Pääasiassa työtä tehdään arkisin aamuvuoroissa klo 6-18:00 välillä, mutta tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12., sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.